۱۳۸۹ دی ۷, سه‌شنبه

9 دي ، مولاي نيزه ها و مولاي ابرها

9 دي ، مولاي نيزه ها و مولاي ابرها

چند روزي است كه آقا سخن نگفته با ما ، دقيق ترش را اگر بخواهم از خامنه اي دات آي آر در بياورم ميشود به عبارتي 32 روز كه مولاي ابرها سخن نگفته با ما . چرايي اش را شايد بتوان اينگونه توضيح داد كه «مولاي ابرها»در آستانه 9 دي دارد مي آزمايد سربازانش را و مي سنجد بصيرتهاشان و ايضا محك مي زند تراز همت و كار مضاعف افسران جنگ نرم را  خصوصا كه مسبوقاست به سابقه و حضرتش سال پيش نيز با وجود پيش آمد كردن حرمت شكني اصحاب حرمله در عاشورا و قيام 9 دي ، تا 19 دي ماه و ديدار با مردم قم لبيتر نكردند بنا به مصلحتي نافذ.  ظاهرا امسال نيز تا 19 دي ماه جان به لب ميشويم! اين هم مسبوق است به سابقه! 

ادامه مطلب

تصاویری زیبا از امام خامنه ای در گالری حامیان انقلاب!

تصاویری زیبا از امام خامنه ای در گالری حامیان انقلاب!

جهت مشاهده روی تصویر معظم له کلیک کنید.

تصاویری زیبا و خاطره انگیز از حماسه 9 دی 88 در گالری حامیان انقلاب

تصاویری زیبا و خاطره انگیز از حماسه 9 دی 88 در گالری حامیان انقلاب

برای مشاهده ی تصاویر روی تصویر کلیک کنید.

9حماسه دی


فيلم تكان دهنده از برهنه كردن عزادار حسيني در اغتشاشات عاشوراي 88

اللهم عجل لوليك الفرج

اللهم عجل لوليك الفرج
 

 هنوز يلدا درازترين شب سال است
 و انتظار بلند ترين غزل روزگار ...
 سرماي زمستان هم آتش درون ما را غرق نمي كند
 وقتي نقطه نقطه ي دلمان را شعله هاي فراق مي سوزاند
 خوشا به حال زمان ... كه لحظه به لحظه به آرزوي خويش نزديك مي شود
 ما , نگران خودمان هستيم كه به نديدنت عادت كرده ايم و چه عادت زشتي است اين
 چند روزي بود "يا حسين" مي شنيديم , بيش تر ياد تو مي افتاديم
 حالا هم همين سلام هاي شكسته ي ما را بپذيري برايمان بس است
 اي نگهدارنده ي اسرار پروردگار كه ذخيره شده اي براي عزت مومنان

 اللهم عجل لوليك الفرج
 اخبار شبانگاهي

اين الطالب بدم المقتول بكربلا

اين الطالب بدم المقتول بكربلا

 

خدايا ! ابراهيم را گفتي كه عزيز ترين فرزندش را قرباني كند , و او اسماعيل را مهياي قرباني كرد ...
هنگامي كه پدر كارد را به گلوي فرزندش نزديك مي كرد , ندا آمد دست نگه دار. ابراهيم آزمايش خود را داد, ولي اسماعيل هنوز به آن درجه ي تكامل نرسيده بود كه قرباني شود. زمان زيادي گذشت تا قرباني كاملي كه عزيز ترين فرزندان آدم بود, به درجه ي ارزش قرباني شدن رسيد, و در همان راه خدا قرباني شد و او حسين بود .

شهيد چمران

۱۳۸۹ آذر ۱۴, یکشنبه

وقتي دل ها سرشار از

ايمان باشد

فتنه معنا ندارد و هر ابتلايي بدل به صحنه اي با شكوه از

عزت و افتخار خواهد شد.

 اين درسي است كه مردم ايران از مولاي خود

 حسين بن علي (ع) آموخته اند.

نقش "ستاره داوود" در فرودگاه مهرآباد!

نقش "ستاره داوود" در فرودگاه مهرآباد!
به گزارش پارسینه، تاریخچه روابط ایران و اسرائیل به اوایل دوره پهلوی دوم می رسد، دولت ایران در زمان نخست‌وزیری محمد ساعد مراغه‌ای حدود ۱ سال پس از تشکیل رژیم صهیونیستی(۲۳ اسفند ۱۳۲۸) این کشور را به طور دوفاکتو به رسمیت شناخت و سرکنسولگری خود را در اورشلیم دایر کرد. تا آن هنگام حدود ۵۰ کشور رژیم اسرائیل را به رسمیت شناخته بودند. اما محمد مصدق در ۱۵ تیر ۱۳۳۰ شناسایی رژیم اسرائیل را پس گرفت.

مناسبات ایران و رژیم اسرائیل در این سالها زمینهای مختلفی گسترش می‌یافت. ولی عمده تبادلات صورت گرفته بین ایران و رژیم اسرائیل مربوط به معامله سلاح و تجهیزات نظامی بوده است. همانند آمریکا، رژیم اسرائیل نیز اساس معاملات خود با ایران را به فروش سلاح به ایران در ازای دریافت نفت از این کشور نهاده بود. اهمیت ادامه این رابطه در زمان تحریم صادرات نفت از جانب اوپک بیشتر آشکار گشت. دولت ایران سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دلار سلاح از اسرائیل خریداری می کرد که همه نوع سلاح و تجهیزات نظامی را شامل می‌شد.

رژیم اسرائیل در زمان  پهلوی در زمینه مدرنیزه‌سازی کشاورزی، دفاع هوایی و گردشگری و همچنین آموزش تعداد ۱۵۰۰ متخصص تعاونی‌های سازندگی در ایران فعالیت داشت. در حیطه روابط تجاری، در سال ۱۹۷۳ رژیم اسرائیل ۳۳ میلیون دلار صادرات به ایران داشت. این مقدار در ۱۹۷۴ به ۶۳ میلیون و در ۱۹۷۷ به ۱۹۵ میلیون دلار رسید. در سال ۱۹۷۸، رژیم اسرائیل ۷٪ کل صادرات خود (بالغ بر ۲۲۵ میلیون دلار) را به ایران فرستاد.

هواپیمایی ال عال از سال ۱۹۶۰ به بعد، دارای پروازهای ثابت از فرودگاه بین‌المللی مهرآباد به فرودگاه بین‌المللی بن گوریون بود.

همچنین در سال ۱۹۷۵ ایران به قطعنامه ۳۳۷۹ مجمع عمومی سازمان ملل متحد که به موجب آن صهیونیسم مساوی نژادپرستی شمرده شد، رای مثبت داد.

در زمان سلطنت پهلوی دوم تعداد زیادی از شرکت های اسرائیلی در زمینه ساخت و ساز و پیمانکاری تاسیسات بزرگ فعالیت داشتند.

پارسینه برای نخستین بار تصویری از یکی از تاسیسات ساخته شده توسط مهندسان اسرائیلی که در آن نقش ستاره داوود به وضوح مشخص است را منتشر می کند. بنای فوق ساختمان اصلی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر) می باشد. جالب آنکه با گذشته حدود سی و دو سال از پیروزی انقلاب، نقش ستاره داوود در ساختمان فوق همچنان دست نخورده باقی مانده است.


موقعیت بنای فوق نسبت به میدان آزادی



بنای منقوش به آرم ستاره داوود در میانه فرودگاه مهر آباد تهران
مطالب مرتبط